Ludwigs barndop

Imorgon är det en vecka sedan Ludwig döptes och först nu har jag hunnit gå igenom bilderna vi tog, när man fotograferar i RAW-format måste man nämligen redigera varenda bild så det kräver en del jobb bakom fotona jag publicerar i bloggen (något man kanske inte tänker på när man inte själv fotograferar med systemkamera). Ludwig var hur som helst så himla fin i sin dopklänning och det lär väl vara den enda dagen som jag fick lov att se honom i en klänning, därför är jag så himla glad att jag beslutade mig för att han skulle bära en alldeles speciell klänning. Hur bedårande är inte spetsen i livet på hans klänning? Jag hade själv velat ha en klänning i samma spets!!

Själv bar jag en skapelse från Zetterberg, personligen tycker jag att det hör till att bära spets på barndop så för mig var outfiten given. Ni finner klänningen till 50% rea här (klick)

Dagen till ära bar jag även ett guldarmband från Efva Attling som olyckligtvis måste slitits av min handled under dagen, ett armband som jag vann för något år sedan och som jag delar med min fina vän Louise (jag vann två stycken eftersom det var ett vänskapsarmband) så det var lite ledsamt. Jag har ringt både kapellet och stället vi höll mottagning på men tyvärr har de inte fått in något armband.

Kapellet i Arild ligger otroligt vackert beläget och det finns en ganska intressant historia kring varför kapellet uppfördes! Kapellet är alldeles lagom stort och så himla mysigt inuti. Jag ville såklart ha några fina bilder med kapellet i bakgrunden men dessvärre var det vägarbete precis på gatan framför så det var lättare sagt än gjort att få till de där bilderna som jag hade föreställt mig…

Jag vet inte riktigt hur jag håller Ludwig på den här bilden men han var gnällig just vid detta tillfället och sprattlade som tusan så jag antar att jag bara ville försäkra mig om att jag hade honom i ett fast grepp, haha! Jag fick dessutom en allergisk reaktion på mina läppar, så här i efterhand har jag insett att det måste vara mitt favoritläppglans som orsakat svullnaden! Ser ni hur fylliga läppar jag har på bilden, synd att de inte alltid kan vara sådär! Nu vågar jag dock inte använda det läppglanset igen för tänk om reaktionen skulle bli värre än sådär, trist eftersom jag i övrigt verkligen gillade läppglanset.

Vi bjöd sällskapet på en ordentligt matig räkmacka (det var nog den godaste räkmackan jag ätit) med tillhörande glas vin för att sedan runda av med en specialdesignad barndomstårta.

Lillebror och Ida är numer faddrar till vår lilla Ludwig, jag och CJ är sedan tidigare faddrar till deras son Benjamin.

Det där med att ta en bild där alla gör en trevlig min är lättare sagt än gjort, bilden ovan är väl den bästa på oss tre där även bakgrunden ser trevlig ut.

När solen började gå ner åkte dophättan på, till en början tänkte jag inte att han skulle ha en dophätta men den skyddar faktiskt bra om det är lite svalare i luften…vi hade jätte fint väder så för Ludwigs del tog vi bara på den för att få några bilder även med dophättan.

 Klänningen är verkligen MAGISK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.