Nätshopping när den är som bäst…

Inte nog med att butikerna i Malmö har långöppet ikväll och av den anledningen erbjuder riktiga pangpriser i princip varenda butik, även Boozt.com (min favoritbutik!!) erbjuder priser man helt enkelt inte kan motstå! Det är väl för väl att vi precis har fått lön (mammapenning) och förhoppningsvis kan unna oss ett plagg eller två, jag kommer i vart fall passa på att lägga en beställning redan ikväll eftersom rean slutar imorgon!! Egentligen hade jag velat införskaffa en ny bikini (ypperligt tillfälle att göra det redan nu!!) men helt ärligt så känner jag mig allt annat än bikini-redo i år, tror bestämt att jag kör på baddräkten som jag köpte förra året! Däremot vill jag fräscha upp vårgarderoben och hur snygg är denna (klick) skjortan från Day Birger Et Mikkelsen för dryga 800kr, helt klart prisvärd med hela 40% rabatt!! Jag ville egentligen bara tipsa er om den rådande realisationen som tydligen bara stundar idag, vore ju synd att missa den om man nu ändå hade tänkt shoppa loss menar jag.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.