Ett tips till alla nyblivna mammor

Något som verkligen har underlättat den första tiden som mammaledig är att slippa tänka på att fixa med mat under dagarna! Mitt tips är att alltid se till att ha matlådor redo att värmas till lunch (vissa dagar har jag till och med haft färdigrätter att värma, typ en paj eller någon indisk gryta) samt en frukost som man slipper fixa med! Jag och CJ dricker alltid en grön smoothie till frukost och eftersom han tillagar den innan han beger sig till kontoret ser han till att göra en även till mig som sedan står färdig i kylen och det har varit guld värt! Fram tills för en vecka sedan har jag nämligen vaknat av en gallskrikande bebis som vill ha mat PÅ STUDS, samtidigt har jag själv varit vrålhungrig så jag har bokstavligt talat kastat på mig morgonrocken och sprungit ner för att hämta upp min smoothie och en snabb espresso som jag sedan har kunnat avnjuta när Ludwig har ammats. Den senaste veckan har jag dock gått upp redan vid halv sju så då har maken till och med hunnit att servera mig min smoothie och en kopp bryggkaffe, en rutin jag verkligen värdesätter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.