Inredning av barnrum

Inredningen av Ludwigs barnrum har stått still ett tag och jag riktigt känner hur det börjar klia i fingrarna, jag vill färdigställa hela rummet men är så kluven på vad som blir nästa steg. Han behöver verkligen ett klädskåp, jag har spanat in Ikeas sortiment men till min förtvivlan hade de bytt ut designen på Stuva/Fritids-skåpen som jag hade planerat att köpa och jag gillar inte alls hur de ser ut nu. Utöver ett klädskåp ska han ha ett litet skrivbord med tillhörande stol som han kan sitta och rita vid när han blir lite större, sen hade jag även tänkt mig lite fler detaljer på väggarna. Jag letar fortfarande efter en ram till den andra planschen från mrs Mighetto och fick inspiration när jag spanade in deras Instagram-konto och såg en bild där de hade ramat in en av deras planscher i en gammeldags ram med rejäla guldramar, det kanske kan bli ett snyggt bryt/kontrast inne på Ludwigs rum men jag vet i tusan vart jag ska hitta en sådan i rätt storlek.

Jag har i vart fall hängt fram Ludwigs sommargarderob och inser att jag nog behöver införskaffa lite fler plagg inför semestern, den sista tiden har han nämligen bajsat igenom sina kläder och av den anledningen tänker jag att vi kommer behöva ha ett antal reservoutfits med oss på resan. Idag hämtade jag i alla fall hans pass, tänk att han redan vid 6 månaders ålder ska åka på sin första utlandsresa. Själv gick jag väl på högstadiet första gången jag var på semester i ett annat land, om man bortser från Danmark men det räknas ju knappt eftersom det ligger så nära. Ibland kan jag inte låta bli att jämföra min egen uppväxt med hur bra Ludwig har det och kommer att få det när han växer upp, jag har sagt det förr men det tåls att upprepas för jag är så otroligt tacksam över att kunna ge honom denna starten i livet.

Det är inte svårt att se vilken färg som hör till favoriten, det blir onekligen mycket blått för Ludwig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.