Recept på grön smoothie

Jag har haft tidernas sämsta natt, slukade en redbull igårkväll när vi var på middag hemma hos vänner och förmodligen var det den som gjorde att jag (trots att jag var sjukt trött) inte kunde komma till ro och somna. Vi rundade av hyfsat tidigt från middagen just för att vi skulle komma i säng tidigt och visst är det väl då typiskt att man sen inte kan somna, jag låg och vred mig i sängen i flera timmar och vid halv tre gick jag ner och åt lite ost och drack ett glas mjölk som jag plötsligt fick cravings efter. När jag väl slumrade till kring fyra-tiden tog det inte lång tid förrän Ludwig vaknade och var jätte pigg, herre min gud vilken sömnbrist jag lider av just nu.

Förutom sömnbrist har jag även haft några dagar med noll inspiration till att blogga och uppdatera mitt instagramkonto, så himla trist för det är ju något som jag vanligen tycker är roligt och som ger mig energi men nu har jag nästan dränerats bara av tanken på vad jag ska posta. Nu har jag i vart fall precis ätit frukost, jag dricker dagligen min gröna smoothie och denna helgen har jag även stekt ett ägg och lagt några ostskivor på. Vi ska alldeles strax köra hem till Lillebror och umgås lite, vi reser ju snart på semester och Lillebror med familj ska passa på att bo här hemma i huset medan vi är borta.

Recept grön smoothie:

1 näve fryst mango

1 banan

1/2 avokado

2 msk keso

1 näve spenat

1 msk olivolja

1/2 citron

Mandelmjölk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.