Riviera style baby

Det här med att planera och renovera uppfarten är ta mig tusan ett heltidsprojekt, det dyker hela tiden upp nya saker som vi måste fixa/ta ställning till/beställa och sedan lyckas koordinera. Innan vi köpte det här huset var vi, vid några svaga tillfällen, inne på att buda på totala renoveringsobjekt och DET kan jag med handen på hjärtat säg att jag är så otroligt glad för att vi inte gjorde. Vi hade aldrig mäktat med att rodda ett sådant projekt i dagsläget! Hur som helst är såklart allt detta med uppfarten så himla roligt och spännande och så snart det börjar hända något här kommer det givetvis uppdateringar kring ”bygget”. Hela denna dagen har vi hittills spenderat på diverse byggvaruhus och köpt på oss målarfärg etc till staketet, allt tar så mycket längre tid än vad man tror!

Nu börjar snart semesterbilderna sina, jag har i princip hunnit gå igenom de flesta och som ni kanske kan förstå har det blivit en hel del foton på vår lilla guldklimp! Han körde riviera style precis hela semestern och outfiten på bilden har hans mormor stylat honom med, vit linneskjorta med uppkavlade ärmar och ett par bekväma shorts och givetvis en stråhatt till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.