En vacker helgbukett

Det här inlägget är tidsinställt, jag anade att jag skulle ha ganska ont om tid till att uppdatera bloggen när jag befinner mig på Fashion Week i Köpenhamn så jag förberedde lite hemifrån. Älskar förresten denna bilden på förra veckans helgbukett, jag fick inspiration till att ta en sådan från en Instagrammare som jag följer som alltid tar så vackra blomsterbilder. I helgen har vi inga direkta planer och det ska bli så skönt, om allt går som det ska med byggarna så ska allt vara klart idag och då ska jag fira med att totalstäda huset för det där förbaskade byggdammet är överallt och ingenstans. Fönstren ser ut som KAOS rent ut sagt, det ska bli en fröjd att tvätta dem! Sen ska jag såklart också fira med att för första gången köra upp vår bil på uppfarten, herre min gud vilken lycka att kunna göra det! Ni anar inte hur mycket strul det har varit för oss att inte kunna parkera på vår egen tomt!! För det första fick vi parkeringsböter när vi hade parkerat bilen utanför huset (vi bor på en gågata), det var egentligen det som sparkade igång renoveringen av uppfarten för vi hade egentligen tänkt vänta med den. När vi sedan parkerade på gatan bredvid var det någon som stal BMW-märkena på våra nya vinterdäck, likaså på grannens BMW så det verkar varit någon liga som kört runt och samlat in emblem! När vi körde ut till BMW för att införskaffa nya märken hade de samma dag redan haft fem personer inne som råkat ut för samma sak. Hur som helst flyttade vi bilen efter det och ställde den på samma gata som vi bor på fast längre ner (allmän väg, där vem som helst får lov att parkera), då fick vi ett irriterat brev på vindrutan från grannen som bor i huset där vi hade parkerat bilen utanför. Som tur är hade de angivit sitt telefonnummer på brevet så vi ringde upp och förklarade situationen samt informerade dem om att vi skulle göra om uppfarten om bara någon månad och då hade de helt plötsligt förståelse och absolut ingenting emot att vi parkerade utanför deras hus. Ja men ni hör ju, det ska bli SÅ skönt att parkera vår bil på vår egen tomt och jag ser dessutom fram emot att montera våra övervakningskameror samt rörelselampor på tomten (YES, sånt behöver man ha när man bor i Malmö!!). Jag har förresten beställt en jätte fin rörelselampa även till baksidan som jag tänkte visa er här så snart vi fått upp den, byggarna skulle hjälpa oss att montera även den så förhoppningvis kan jag ta lite bilder redan i helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.