En smart och smidig resesäng

Idag blir det premiär för den här alldeles fenomenala lösningen på portabel säng! Vi ska nämligen packa in Ludwig i bilen och bege oss mot Helsingborg ikväll, det är min kära vän Emelie och hennes fästman som bjudit in till middag och det ska bli så himla kul att äntligen få se deras hus och för första gången gå på dubbeldejt ihop! Jag önskar verkligen att vi bodde närmare varandra så att man kunde ses lite oftare och även mer spontant!

Hur som helst ville jag bara visa er Ludwigs resesäng som är så sjukt smidig, nu glömde jag ta en bild på när den ligger förpackad i den tillhörande väskan men den ser i princip likadan ut som ovan fast med en skyddande väska runt omkring (storleken blir den samma). Jag blev så imponerad över hur smart man löst förpackningen av sängen, man rullar liksom in sängen i själva madrassen som helt enkelt får agera förpackning och sedan är det jätte enkelt att trä på väskan ovanpå. Sängen fäller man upp i ett knyck och vips har man en säng som man enkelt kan ta med sig på resan eller som ikväll när vi ska på middag, Ludwig kommer nämligen med all säkerhet att däcka i bilen på vägen till Helsingborg så jag tänkte faktiskt förbereda med att klä på honom pyjamasen innan vi åker så att vi bara kan bädda ner honom i sängen så fort vi är framme.

Sängen kommer dessutom vara perfekt att använda här hemma som lekhage när vi inte vill att Ludwig ska komma någon vart, nu har han inte lärt sig att resa sig upp än men det lär nog inte dröja så länge till för han kämpar på som bara den och då kommer han kunna öva på den färdigheten här i. Han börjar förresten få sina första tänder i underkäken nu, så himla gulligt och det förklarar ju varför han har varit lite extra gnällig den senaste tiden och sovit lite oroligt om nätterna.

Sängen kommer från BabyDan precis som den fina sovpåsen som hänger på resesängen, jag har fått tips från flera vänner att använda sovpåse och nu när det börjar bli kallt tänkte vi natta honom i den så finns det ingen risk att han ligger utan täcke. Ni finner resesängen här (klick) och sovpåsen här (klick).  

BabyDan har dessutom så himla söta påslakanset med samma elefant som vi har på vår lekfilt som ni bara måste spana in här (klick).

Har ni förresten sett hur mycket hår Ludwig har fått, så himla gulligt! Snart kan jag kamma en ordentlig sidbena på honom, haha! Den urgulliga pyjamasen från Ralph Lauren fick han av våra vänner i Stocholm som en ”välkommen till världen present” och nu äntligen passar den! Hoppas han kan ha den länge innan han växer ifrån den för den är ju så söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.