Varm och trendig åkpåse som passar perfekt i barnvagnen

-inlägget publiceras i samarbete med Voksi

Nu är det hög tid för att utrusta barnvagnen så att den håller värmen inför den kommande hösten och vintern! Hösten anlände ju ganska sent i år och först nu börjar det bli kallare i luften vilket också kräver ett varmt skydd för våra små. Ludwig har redan invigt sin åkpåse, han har legat nerbäddad här när vi har jobbat i trädgården och det har inte tagit många minuter förrän han somnat. Man riktigt ser hur mysigt han tycker att det är när han ligger nerbäddad i sin åkpåse och jag förstår honom för man vill ju nästan själv krypa ner och lägga sig i vagnen.

Vi valde att investera i en ordentlig åkpåse som Ludwig kan växa i, denna modellen heter Voksi Active (ni finner den här, klick) och den kan han ha tills han är ca 6 år gammal vilket gör den otroligt prisvärd. När han växer och blir längre knäpper man bara på en förlängningsdel längst ner vilket ger mer benutrymme, så smart lösning! Åkpåsen har färdiga hål som man enkelt kan trä igenom selen på vagnen och spänna fast barnet inuti åkpåsen, undertill finns det dessutom ett anti-glid material som förhindrar att åkpåsen glider. Vi tyckte att det var viktigt med en åkpåse som andas samt är vatten- och vindtät, sen tycker ju jag personligen att det är viktigt med en trendig design som passar till barnvagnen och denna designen föll mig direkt i smaken. Så snyggt med läderdetaljerna!

Än så länge har det inte hunnit bli så kallt så Ludwig har legat i sin åkpåse utan ytterkläder, ibland med mössa på huvudet men igår när jag knäppte av bilderna behövdes inte det. Vår kära son har verkligen ett sinne för detaljer och att granska tvättlappar, mattfransar eller som här på bilden nedan änden på dragkedjan är något som han kan sysselsätta sig med länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.