Barnrum för pojkar

Lördag och jag har varit uppe sedan klockan 06:00, maken tog natten så morgonpasset föll på mig! Jag hade verkligen inte haft något emot att stiga upp så här tidigt om det vore så väl att man fick sova hela nätterna, jag älskar ju egentligen att komma upp på morgonen men när sömnbristen är så påtaglig att man nätt och jämnt får upp ögonen när man går upp med Ludwig då är det tufft! Jag ser så otroligt mycket fram emot att mamma & Jocke kommer hit idag och stannar över tills imorgon, de ska passa Ludwig hela kvällen och förhoppningsvis kommer det funka bra att mamma tar Ludwig även inatt. Vi har sedan länge bokat in denna kvällen då vi skulle ut och fira min och Jenny’s födelsedagar tillsammans med våra män men olyckligt nog har Jenny blivit dundersjuk så vi har fått skjuta fram vår dejt och lägligt nog fick vi en spontan middagsinbjudan så vi tänkte ändå utnyttja vår barnfria kväll/natt.

Nåväl, jag tänkte bjuda på lite nya bilder från Ludwigs barnrum! Det går sakta men säkert framåt, nu har jag fått upp Irislamporna som var minst sagt svårplacerade! Jag tyckte mest det såg så rörigt ut vart jag än försökte hänga dem men nu känns placeringen helt rätt och det blir så himla mysigt när vi tänder dem om kvällen, vi har dessa lamporna tända hela natten så det inte blir helt kolsvart inne på Ludwigs rum när han sover.

STRING-hyllan börjar också ta form, jag älskar alla små detaljer som tex denna lilla katten Ludwig fick av sin farmor och farfar!

För övrigt så är Ludwig inne i en SJUKT intensiv period, man har inte en lugn stund och han utforskar hela tiden alla vinklar och vrår! Han är mer intresserad av sladdar, snören, möbler och prylar snarare än leksaker vilket såklart är något frustrerande för man ser ju faror i allt! Nu när han kan resa sig upp (mot tex sängen) så kan man inte heller lämna honom korta stunder som jag kunde innan, då satte jag honom i sängen medans jag tex gick in i duschen men det går absolut inte längre. Han river stället och ibland trillar han dessutom så man är så otroligt rädd att han ska slå sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.