En dressad cardigan

Nu när hösten har anlänt vill jag inget hellre än att dra på mig härligt varma cardigans, jag avskyr att frysa och av den anledningen investerar jag alltid i ett antal varmare plagg under denna tiden på året. Det är heller ingen hemlighet att blått är min favoritfärg, normalt brukar jag dock välja marinblått framför andra blåa nyanser men i år kände jag för att vidga min färgskala och när jag fick syn på denna underbart ljusblå nyansen i Stenströms klassiska cardigan blev jag såld. Jag kommer matcha den med olika mönstrade plagg undertill, som här med en rosett som gärna får sticka fram och skapa lite kontrast till outfiten. Jag tänker mig även någon ljuvlig spets som diskret får skymtas i knäppningen. Detaljerna gör så mycket till en outfit! Stenströms erbjuder ett brett sortiment av allt från skjortor och ljuvliga blusar till cardigans, dressade kavajer och ytterplagg. Nästa investering får nog bli en av deras silkesblusar som är helt galet fina!

En mjuk kavaj är perfekt att bära på kontoret när man samtidigt som man vill se dressad ut vill bära något bekvämt och värmande. Att satsa på klassiska plagg är för mig en investering och ett plagg som detta kan man bära året om, till sommaren är den perfekt att bära som en enklare jacka över klänningen när solen har gått ner och det lätt kan bli lite kyligt. Jag älskar detaljerna med guldiga knappar, så stilfullt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.