Taupefärgade mockastövletter med perfekt klack

Klacken, färgen, materialet! Ren perfektion om ni frågar mig! Nu har jag redan hunnit styla en outfit där jag frontar mina nya stövletter som publicerades tidigare i veckan men jag tycker allt att dessa godingar förtjänar en close-up och ett inlägg där enbart skon ifråga är i fokus, okej på delad plats med min otroligt vackra Halloweenpumpa men det passar ju alldeles ypperligt med tanke på att Alla Helgons dag infaller nu på lördag!

Den här tiden på året är det just stövletter, varmare kängor och stövlar som får pryda mina fötter. I år ville jag vidga min färgskala även när det kommer till skor och valet föll på dessa taupefärgade mockastövletter med en alldeles väldigt lagom klack på 6cm, tillräckligt höga för att jag ska känna mig ”lite längre” och tillräckligt låga för att vara bekväma att gå i. Det jag älskar med dessa skorna är att de är så sköna att jag utan problem kan gå med dem en hel dag samtidigt så är de så fina att jag utan problem kan bära dem när jag vill känna mig lite extra fin. Footlight kan verkligen det där med att skapa trendiga skor som dessutom är sköna att bära på foten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.