Tomten kom tidigt i år

Vi har precis nattat det här lilla trollet, alltså jag finner inga ord för hur mycket jag älskar min lilla Ludwig! Känslorna svämmar över och igår när jag och maken hade dukat fram tapas, lillen hade precis lagt sig och vi korkade upp en flaska rödvin rann det helt enkelt över och jag började gråta av lycka. Jag känner mig så tacksam och glad över min lilla familj, jag är så tacksam över livet vi lever och hur bra vi har det! Jag är så tacksam över att kunna ge Ludwig en trygg och stabil uppväxt, tänk att den här lilla tomtenissen har funnits i våra liv i 10 månader nu!

För övrigt har jag känt mig så otroligt trött i helgen så det blev en lugn helg, vi var egentligen bjudna till Kasai in the sky som höll sitt första Dinner Event med Halloweentema. Så kul att det händer lite här i Malmö och det känns verkligen som att denna restaurangen satsar stort, nästa Dinner club måste jag se till att gå på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.