Stilrent julgranspynt

Julen börjar närma sig och för första gången på länge ser jag verkligen fram emot att fira jul, jag tror att det kommer bli något alldeles speciellt nu när man har barn. För mig har julen (sedan jag var tolv år) annars varit förknippad med min pappas bortgång, han lämnade oss nästan exakt en vecka innan julafton det där året som bokstavligt talat välte omkull tillvaron för oss. Jag kan väl inte säg att jag har kommit över det men jag har lärt mig att leva med tragedin och idag är jag så tacksam över hur livet har fallit ut. En sak vet jag och det är att jag vill ge Ludwig en trygg uppväxt med de allra bästa förutsättningarna, det är det viktigaste!

I år tänkte jag verkligen vara ute i god tid med julpyntet och jag har redan börjat spåna på vilka detaljer vi behöver tillföra hemmet för att det ska bli sådär extra juligt, både jag och maken vill ha en ordentlig julkänsla i år. Förra året var vi i princip nyinflyttade i huset plus att jag var höggravid så det blev inget fokus på detaljer men vi investerade i vart fall i ett helt nytt julpynt som jag ser väldigt mycket fram emot att plocka fram i år. Förra årets Kungsgran vart dock ingen höjdare, den var helt sned och trillade ur julgransfoten vid ett par tillfällen! I år ska vi ha en bastant julgransfot, förmodligen kommer den inte se något vidare ut för det praktiska och det estetiska brukar inte gå hand i hand när det kommer till inredning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.