Julpyjamas till de små

Jag måste bara tipsa er om denna alldeles ljuvliga pyjamasen! Ludwig har den i ljusblått (randig) och när jag skulle hjälpa en följare på Instagram att hitta den på H&M’s hemsida fick jag även syn på denna ”juliga” varianten som jag genast beställde hem. Jag fick så enormt mycket respons när jag la ut en film på Ludwig när han gick omkring i den blå pyjamasen så jag tänker att ni kanske även kommer att gilla denna! Ni hittar den här (klick), jag beställde dessutom en matchande pyjamas till mig själv! Nu går vi all in på julen här hemma, haha!

Flytten av bloggen gick sådär igår, det blev såklart strul när jag skulle flytta den och att vara i telefon med supporten på webbhotellet samtidigt som man har hand om en bebis var lättare sagt än gjort! För tillfället kan jag inte göra någonting under tiden som Ludwig är vaken, han är så enormt krävande! Är alla bebisar så här intensiva eller är det som många varnade mig för, att pojkar är värre? Nu har vi dock identifierat vad som gick fel med flytten av bloggen och jag behöver nämligen först flytta över mitt domännamn från den leverantören som jag använder idag till samma leverantör som webbhotellet. Puh, det där tekniska är inte min starka sida!! Jag får helt enkelt fortsätta nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.