Vi har blivit med julbock

Denna helgen har vi äntligen börjat med julpyntandet, jag tänkte egentligen ställt fram ljusstakarna redan förra helgen men så var Ludwig sjuk hela veckan och helgen bokstavligen sprang iväg från oss. Det är så svårt att hinna med allt, om vi tyckte att tiden gick fort innan vi fick barn så är det ingenting gentemot hur snabbt dagarna passerar nu. Som tur är har jag landat i föräldraskapet och nu äntligen känner jag att jag är tillbaks på samma nivå som förr när det kommer till att vara strukturerad och effektiv, det tog NIO MÅNADER för mig att komma i fas! Jag minns så väl de första gångerna vi gick i matbutiken för att veckohandla och jag gick som en förlamad svans efter Calle, jag la inte i en enda vara i vagnen för jag kunde helt enkelt inte göra något annat än att fokusera på barnvagnen jag körde framför mig. Det var samma sak när här hemma, jag var helt handlingsförlamad och sånt som normalt sett gjordes på rutin i en hiskelig fart kändes som världens största insats och jag kunde helt enkelt inte hålla det tempot som jag annars gör. NU är jag dock tillbaks och det känns så underbart, denna veckan har jag varit helt galet effektiv och duracellkaninen inom mig går på högvarv.

Ludwig fick den här söta julbocken av sin farmor & farfar förra veckan, så fin och den passar ju så himla bra till huset! Utöver denna tänkte vi ha en krans på dörren samt någon ljusslinga i rosbusken bredvid dörren, åh va jag vill ha det stämningsfullt till jul och jag vill ha allt på plats innan den 1e december så man verkligen kan njuta av advent och den kommande julen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.