Klassisk halsduk i ljuvliga färger

 

 

Något som jag försöker uppdatera varje år är min halsdukssamling, bara genom att byta ut accessoarerna kan man nämligen få en outfit att kännas som helt ny och det är ju så enkelt att bara ändra stylingen med accessoarerna.

Jag är ju svag för den klassiska rutan och har sedan tidigare en halsduk från Burberry samt en från Barbour i just rutmönstret och i år satsar jag på en ljusare variant från premiumvarumärket Newhouse. De ljusa tonerna känns helt rätt till kamelfärgen som jag ju har i ett antal plagg nu, denna halsduken kommer jag i första hand bära till min Sailor jacket men även till mina kappor vilket jag tror kommer bli supersnyggt.

En halsduk är dessutom en perfekt julklapp att ge bort till sina nära och kära, man kan aldrig få för många halsdukar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.