Tapaskväll på Vibliotek

Igår mötte jag upp Maria och AnnaVibliotek, en tapasrestaurang som jag tidigare har nämnt här i bloggen. Stämningen här är så avslappnad och personalen är så trevliga så vi hamnar lätt här när det är dags för att ses! Måndagar är speciellt roliga för då kör de Quiz för middagsgästerna, vi var riktigt grymma igår måste jag säga! Det är frågor om allt mellan himmel och gjord så det kan gå precis hur som helst men så kul att vara med, vinnaren får halva notan betald så det är väl värt att delta!! Vi frågade ägaren om vi kan få sätta ihop frågorna till Quizet någon gång, vi tyckte att det behövdes lite fler modefrågor! Haha!

Igår delade vi på en charkbricka följt av några varmrätter, till detta drack vi givetvis Cava! Alltså känslan när jag slog mig ner här och tog första munnen av bubblet var magisk, oj vad man uppskattar sådana här kvällar när man fått barn. Missförstå mig inte för jag älskar verkligen att vara mammaledig och spendera dagarna med Ludwig men att få en paus då och då ger så mycket energi! Det är så viktigt att man låter varandra komma ifrån ibland, i fredags var maken på AW med sina vänner…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.