Höstfotografering med Ludwig

Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tittar på de här bilderna, ren perfektion i mina ögon! Jag är så glad att vi begav oss ut i höstkylan och knäppte av lite bilder på Ludwig innan alla löven försvann, jag hade en vision hur jag ville att bilderna skulle bli men jag måste säg att de blev så mycket bättre än jag hade förväntat mig. Biden på Ludwig och CJ är ju ren magi!! Jag önskar dock att jag själv kunde varit med på bilden så hade det blivit en ”familjebild”, vi försökte ta en lika bra bild på mig och Ludwig men alltså det är lättare sagt än gjort att få till precis allt i ett foto. När man fotograferar barn så gäller det att vara blixtsnabb med avtryckaren för annars blir bilden genast oskarp, sen ska man dessutom tänka på att omgivningen ska se bra ut samtidigt som man gärna vill få till bra miner och lite kemi i bilden. Jag tyckte att jag fångade allt i dessa bilderna!

Den söta jackan är från H&M, mössan från Zara, byxorna från Newbie och ”lära gå skorna” som han fick av mamma kommer från Kavat.

Idag får vi besök av en takläggare, det är den andra i raden som vi ska begära in offert ifrån. Vi har bestämt oss för plåttak sen är frågan om vi kör på ”skivtäckning” eller ”plantäckning”, rent spontant tycker jag att det förstnämnda är finast men det är också betydligt dyrare så vi får se vilket det blir. Jag tror dock att ”plantäckning” kan bli riktigt snyggt på vårt hus eftersom vi har ganska bräckligt tegel och då kan det bli lite mer stilrent med ett enklare tak. Det ska hur som helst bli så spännande att planera denna renoveringen!

2 comments on “Höstfotografering med Ludwig

  1. Fantastiskt fina bilder!! Du är så duktig på att fotografera (och komponera)! Får jag fråga vilket objektiv du använde vid denna fotografering och vilket bildredigeringsprogram du använder dig av? Kram!

    • Åh tack snälla, va roligt att höra! Jag fotar nästan alltid med mitt 50mm f1,4 objektiv och det har jag gjort även på dessa bilderna. Jag redigerar bilderna i Lightroom. Stor kram till dig med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.