11 månader och fullt ös

Klockan är 21 och Ludwig har precis slocknat, de senaste dagarna har han varit uppe så himla sent. Det är precis som att det kickar in en överskottsenergi runt sjutiden och jag skojar inte när jag säger att han går bananas här hemma! Han beter sig som värsta klätterapan och reser sig mot precis allt, nu har han dessutom börjat med att släppa taget och landa på rumpan i tid och otid. Jag antar att det är som han försöker öva på hur han ska komma ner från stående position, det är tur att han har en blöja som skyddar honom när han landar för det ser inte alls bekvämt ut!! Han är dessutom sötare än någonsin för nu har han börjat vinka på alla han ser, sedan någon månad tillbaks pekar han även på allt och när jag frågar honom vart lampan är så pekar han upp i taket! Gullunge!!

Jag har med andra ord fullt upp med att springa efter honom om dagarna, idag har jag dock på något oförklarligt vis hunnit med massor! Jag har städat hela huset, veckohandlat, lunchat med en kollega, lagat mat och tagit en liten promenad så nu ska jag landa i soffan och testa några av Cloettas nyheter som min kollega så snällt tog med sig till mig. Så gott! imorgon lovar jag er ett nytt outfitinlägg så kika in under dagen…

Förresten, kaninen som Ludwig leker med på bilden är Miio’s gamla kanin. Jag minns så väl när jag köpte den till honom innan vi åkte iväg för att hämta hem honom, då var den jätte stor i jämförelse med honom. Så gulligt att Ludwig fullkomligt älskar kaninen nu, det var ju verkligen Miio’s favoritleksak som hängde med honom hela livet!

2 comments on “11 månader och fullt ös

  1. Känner igen det där! Vår 8 månaders kille är överallt, ställer sig upp och klättrar på allt han kan, ibland släpper han händerna och försöker stå själv vilket resulterar i ett fall bakåt om han inte hinner sätta sig på rumpan, gäller att ständigt vara med! Han lägger sig också 21 nu (sover 21-09) innan la han sig 19, så det där med egentid på kvällen blir det inte mycket av 🙂

    • Det är precis som Ludwig! Galet hur snabbt utvecklingen sker och det är ju kul att följa alla stegen men ack så intensivt det är! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.