En flexibel barngrind

Minns ni den där söta lilla barnhagen som vi hade när Ludwig var lite mindre? Jag hade helt missat att man kunde göra om hagen till en grind och hur smart är inte det? Vi beställde bara till ”väggmonteringsfästen” samt en insats som var lite kortare än de som ingick i själva barnhagen, så smart att det finns olika längder så att man kan anpassa grinden till just den sträckan som man själv behöver säkra i hemmet. Vår trappa var inte direkt enkel att barnsäkra, dels så är trappstegen öppna baktill vilket betyder att barnet enkelt kan ta sig upp den vägen om man tex bara hade satt en grind framför själva uppgången, sen hade det dessutom varit svårt att sätta en grind endast framtill eftersom det inte hade gått att fästa den i något på den ena sidan. Därför blev jag eld och lågor när jag insåg användningsområdet för barnhagen som vi redan hade införskaffat! Jag tyckte det blev så himla bra!

Ser ni förresten min fina pappstjärna som jag gjorde igår? Kika in här imorgon så ska jag visa er hur man gör den, så enkel och så himla fin om ni frågar mig!! (Ursäkta sladdröran under trappen, vi är igång att koppla in vår nya tv och av den anledningen har det tillkommit en del sladdar som måste tas om hand asap!!) Nu ska jag landa i soffan, jag har haft två galet effektiva dagar här hemma och är helt slut nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.