Vår julgran 2018

Som jag nämnt tidigare föll valet på en silvergran det här året och jag tror bestämt att vi kommer fortsätta med den här sorten även framgent för den är så vacker, grenarna är tjocka och stadiga och barren går liksom lite i silvrigt. Ska man ha en gran ska den vara rejäl, det är både jag och maken eniga om och finns det hjärterum så finns det stjärterum! Jag var först lite skeptisk till om vi skulle få plats med en gran i år men det var faktiskt inga problem alls, bara man inte tränger sig förbi mellan granen och bordet för då kommer det säkert att barra rejält. Jag är dessutom så glad att jag hittade den här ”grankjolen” som döljer julgransfoten, det ser nästan ut som att man har granen ståendes i en korg. Julgranspyntet införskaffade vi oss redan förra året och jag är fortfarande så himla nöjd med det, nästan allt pynt kommer från designermärket Hübsch så det passar alldeles ypperligt till vårt möblemang i matrummet som är av samma märke. Jag adderade dock några papperspynt från H&M Home i år, jag kunde inte låta bli att köpa dem för de var så fina!

Hur klär ni er gran? Det är så kul att se andras granar och vilken stil man har valt att klä den i, det finns så många fina varianter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.