Ett julpyntat barnrum

Jag tänkte att jag skulle visa er hur jag har julpyntat här i huset, jag tycker själv att det är så kul att se andras julpynt för man får så himla mycket inspiration och nya idéer! Först ut är barnrummet. Ludwig har fått en alldeles egen ljusstake som jag tänker att han ska få växa upp med, detta söta Luciatåget passa ju så bra i ett barnrum. Varje gång jag tänder det skiner Ludwig upp som en sol och viftar med armarna så det känns i alla fall som att han uppskattar det. Utöver Luciatåget har han fått en hemgjord julstjärna som hänger på hans säng, kan ni förstå att denna stjärnan är gjord på papperspåsar? Ni finner instruktioner på hur man gör här (klick). Hans lilla giraff som står på byrån har dessutom fått en liten tomteluva på sig och sen gör ju jultröjan sitt på klädstången.

Vi har ju fortfarande inte inrett Ludwigs rum klart, jag känner att vi behöver ta beslut om vad vi ska göra i det lilla rummet till höger innan jag vet hur resten av rummet ska se ut. Det lutar åt att bygga in en bokhylla samt lägga en heltäckningsmatta i den delen men jag är inte säker än. Man får ju tänka lite framåt i tiden på vad han kan tänkas behöva på sitt rum, något som verkligen saknas är ju förvaring och bygger man in en bokhylla kan man exempelvis ha skåp längst ner sen får vi nog sätta in en extern garderob så att han har plats för kläder mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.