Vår första julafton i huset…

 

…och den blev precis sådär mysig som jag hade önskat att den skulle bli! Tänk att nu är det jag och CJ som ska se till att den där julkänslan infinner sig och att Ludwig får de absolut bästa julaftnar man kan tänka sig! Igår blev helt klart en sådan och jag tror bestämt att årets julafton kan klassas till den bästa jag någonsin har upplevt, att se sitt barn uppleva jultomten omringad av de närmsta som verkligen älskar honom av hela sitt hjärta är något fantastiskt.

Jag hade dukat bordet med granris och vita julstjärnor, de stjärnformade ljusstakarna är köpta på H&M Home precis som vaserna som jag satte julstjärnorna i.

Vasen (samt blombuketten) på soffbordet fick vi som julgåva av mamma & Jocke och jag fullkomligt älskar den, jag har önskat mig den länge och visst gjorde den sig så bra i detta rummet? Tyckte dessutom att det var så mysigt att ha den öppna brasan på på tv:n! När gästerna anlände dukade vi upp lite julfika här och slog på Kalle Anka, det är en tradition sedan länge.

Strax innan fyra började Ludwig gnugga sig i ögonen, det tar på krafterna med alla nya intryck, så vi fick skynda på jultomten något. Första reaktionen när Ludwig såg tomten genom fönstret var med spänning och nyfikenhet, så fort han klev innanför dörren blev han istället jätte rädd och började gråta. Vi försökte avdramatisera intrycken av den rödklädda gästen och till slut gick det bra att till och med sitta bredvid honom…

Fram mot kvällen njöt vi vuxna av ett traditionellt julbord och sen kom tomten även till oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.