Snitthyacinter – min favoritblomma vintertid

Blombuketten som vi fick av mamma & Jocke i julgåva, alltså wow så ståtlig den är!! Nu står hyacinterna i full blom, de har stått sig fina i en hel vecka och jag hoppas att vi får ytterligare några dagar med dessa ljuvliga blommor. Jag är inte direkt en mästare på att hålla blommor vid liv så dessa måste vara en lättskött sort, haha!

Idag har vi varit iväg precis hela dagen och jagat födelsedagspresent till Ludwig men vi kom hem tomhänta! Det är så svårt att komma på vad man ska köpa och de sakerna som vi själva hade tänkt köpa har vi plötsligt outsourcat till hans far- och morföräldrar, haha! Lyx egentligen men nu måste vi verkligen komma på något i sista minuten för han fyller ju år den 4e januari och jag vill så gärna att han ska få presenten från oss på sin födelsedag, själva kalaset kommer vi att hålla den 19e januari. Vad köper/har ni köpt till era 1-åringar? Jag vill nämligen inte ge fler leksaker heller för han fick en hel del i julklapp så jag tänker snarare något till rummet, ge mig tips!! I julklapp fick han bland annat ett badkar som han kan sitta och leka i och det älskar han verkligen…

Den fina scarfen kommer från Stenströms, jag tycker det är så fint att styla håret med en scarf! För tillfället har jag verkligen ”dåliga hårdagar” och behöver mer än någonsin färga mitt hår för jag har fullt av gråa hårstrån. Det är inte lätt att hitta tid till det och precis innan jul var det en omöjlighet men jag hoppas på att hinna med det nu när CJ är hemma ett par veckor.

One comment on “Snitthyacinter – min favoritblomma vintertid

  1. Vi tänkte köpa en cykelsits (heter det så?) till vår dotter som fyller år den 17 januari, så hon kan åka bakpå min cykel. Hon fick en pulka i julklapp som blev väldigt uppskattad, även om den bara kunnat användas inomhus än så länge. Kanske inget till rummet men saker som kommer till bra användning.
    En liten undran, du menar menar inte snittamaryllis? Lätt att förväxla julblommorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.