Det absolut bästa med 2018!!

Gott Nytt År!!! Detta året skippar jag att göra en årsresumé, mitt år kan ändå beskrivas med en enda stor huvudperson som har berikat mitt liv med så otroligt mycket kärlek. Han heter Ludwig och han är den finaste lilla killen på denna jord, snart ett år gammal! Året 2018 har minst sagt varit det lyckligaste året i våra liv, samtidigt som vi aldrig har haft en större utmaning än den vi mött i vårt föräldrarskap. Otillräcklighet, frustration, sömnlöshet, tårar av oro! Känslor man inte trodde fanns har gjort sig till känna och jag lovar att som förälder kan man gå över lik för sitt barn! Den här lilla krabaten ger verkligen gränslös kärlek och ibland har det nästan känt som att hjärtat håller på att svämma över för man känner så starkt för honom, en underbar känsla som samtidigt får en att känna sig så sårbar.

Jag är så tacksam för att få uppleva det här och jag ser fram emot att följa Ludwigs utveckling och se honom växa upp, jag ska ge honom de bästa förutsättningarna för en trygg och stabil uppväxt. På bilderna nedan är han bara några dagar gammal, tiden går så snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.