God fortsättning…

Här hemma blir det inte många knop gjorda idag, men det är väl så det ska vara på nyårsdagen! Vi firade in nyåret tillsammans med vänner, riktigt lyxigt att inte behöva lyfta ett finger och bara kunna anlända till ett dukat bord. Det ligger ju så otroligt mycket jobb bakom en sådan bjudning! Vi åt hummer till förrätt, oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt och vitchokladmousse till efterrätt, huvudrätten serverades tio i tolv vilket förklarar ganska väl det där med att vi alla numer har småbarn som ska nattas/tröstas/busas med. Vi kom inte hem förrän vid halv fyra snåret vilket inte var helt optimalt med tanke på att Ludwig vaknar tidigt oavsett när han går och lägger sig, igår sov han ett par timmar på kvällen och vaknade lagom till tolvslaget och höll sig sedan vaken till närmare klockan två. Vi har en riktig piggelin till son som inte vill missa en fest!!

Det är så härligt att se våra små barn tillsammans, jag hoppas verkligen att de kommer ha kul ihop när de blir lite större. Ludwig och Adrian är ju nästan jämngamla men hittills har de inte visat något vidare intresse av varandra, Ludwig blir alltid jätte ledsen så fort Adrian gör lite gälla ljud ifrån sig. Han börjar gråta hysteriskt och det går knappt att trösta honom, jag förstår verkligen inte varför han reagerar på det viset. Någon som upplevt detsamma? Det är precis som att Adrian säger något på bebisspråk som gör att Ludwig blir så ledsen…

Nyårsafton till ära invigde Ludwig sin nya outfit som jag köpte till honom just för detta tillfälle…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.