Början på ett nytt kapitel…

Klockan är snart halv elva och vi sitter och äter frukost, jag var uppe redan vid sju med Ludwig men efter ett par timmar blev han trött igen så då kröp vi tillbaks ner i sängen och sov en stund till. Jag har varit så otroligt trött sedan jag blev sjuk veckan innan jul, nu vill jag bara bli pigg igen och få tillbaks motivationen jag annars har!! Om en timme ska jag bege mig till gymmet och förhoppningsvis köra ett spinningpass, passet är fullbokat men det finns några drop-in platser som jag tänkte chansa på annars får det helt enkelt bli ett gympass. Jag behöver verkligen komma i form nu för de senaste månaderna har jag totalt säckat ihop och det märks på kroppen, mitt nyårslöfte är just att komma igång med träningen så det är lika bra att börja direkt! Förra året har känts helt ”ok” att vara otränad, det var ändå året som jag födde barn och det tar sin tid att komma in i bebislivet vilket har varit absolut prio ETT men nu känner jag mig redo att komma tillbaks med mina vanliga rutiner.

Ser ni hur vackra blommorna är? De står fortfarande lika fint i vasen och ser helt fantastiska ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.