En lugn stund framför datorn

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Skrivbord här (klick).

Jag njuter av tystnaden här hemma, maken tog med sig Ludwig på en tur så jag är hemma själv. Jag minns knappt sist jag var helt ensam och faktiskt fick tid till att sitta ner en stund framför datorn, något som jag verkligen har saknat. Just nu är jag igång med att säkerhetskopiera bilderna för december och tänkte även hinna med att välja ut de bästa fotona från året och göra en fotobok till Ludwig!

Jag håller även på att spåna lite på födelsedagspresenter och ett skrivbord är något som jag har tänkt att han ska ha på rummet. Jag vet inte om han kommer ha så stor nytta av det just nu men samtidigt så är han så liten så det är kanske lika bra att ge honom sådana saker nu när han inte riktigt förstår innebörden av att fylla år. Jag tyckte det här från Troll var väldigt fint men frågan är om det är menat för lite äldre barn, jag tänker mig nog ändå ett bord som han kan använda från typ två års ålder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.