En stilfull dunjacka som håller värmen!

Glädjen när man, efter flera år av letande, hittar den alldeles perfekta vinterjackan är total! Alltså jag skämtar inte när jag säger att jag har letat vinterjacka i flera år, min make kan intyga det och ingen blev gladare än han när jag väl hittade den här dunjackan från Ralph Lauren och den visade sig sitta som en smäck! Till en början var jag rädd att den inte skulle hålla värmen och det har visserligen inte blivit så kallt här ännu men hittills är den över förväntan! Med andra ord så går det att tillverka snygga dunjackor, jag var nämligen nära på att kasta in handduken och helt enkelt köpa en jacka som inte föll mig i smaken rent stilmässigt!

Handskarna är gamla och de matchar fint med det bruna i jackan, mössan köpte jag ny i år och den har redan använts flitigt! Nu är det nästan så att man längtar efter lite mer kyla så att jag på riktigt kan testa min vinteroutfit! Jackan går förresten att reglera i midjan så att man själv kan välja hur mycket indraget man vill ha den! Det hör även till en luva med fuskpäls som jag för tillfället har knäppt av, så praktiskt med en avtagbar luva!

Vi ska alldeles strax duka fram lite tapas här hemma och kvällen kommer att spenderas i soffan framför serien Vikings, gillade ni Game of Thrones kommer ni nog att gilla även denna serien! Vi blev så glada när vi gav serien en chans och redan efter andra avsnittet kände att vi var fast, ännu gladare blev vi när vi insåg att det fanns hela fem säsonger att se. Det är dock ingen serie som man kan ha på i närheten av ett barn för det är riktigt grymma scener som man stundtals får vända bort blicken ifrån! Jag känner mig för övrigt så himla redo för soffan efter att ha kört både spinning och gått en långpromenad idag, så skönt att kicka igång det nya året med träning och nu hoppas jag verkligen att jag kommer få möjlighet att hålla den regelbunden.

2 comments on “En stilfull dunjacka som håller värmen!

  1. Väldigt fin och slimmad vinterjacka. Du klär i den ? Vill också ha en ny vinterjacka men ännu inte hittat rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.