Funktionella inredningsdetaljer

-inlägget innehåller affiliatelänk-

Ni finner dessa lekpåsar här (klick)

Idag är jag hemma helt själv hela dagen, jag njuter av lugnet här hemma och har bestämt mig för att spendera timmar framför datorn! Jag behöver bland annat flytta över alla mina bilder från telefonen till datorn eftersom jag har beställt en ny telefon som förhoppningsvis kommer redan nästa vecka, min telefon är verkligen redo att kasseras för batteriet klarar sig bara en halvtimme innan telefonen bokstavligen ger upp och dör! Så störigt när det händer!!

Framför datorn tänkte jag ägna bloggen lite uppmärksamhet och sen kliar det verkligen i inredningsfingrarna, det är fortfarande så mycket kvar på den fronten och jag hittar hela tiden nya saker som vi behöver. Just nu håller jag på att leta efter någon trevlig ”lekpåse” som man kan gömma alla Ludwigs leksaker i här på nedanvåningen, det är ju här vi spenderar mest tid om dagarna så leksakerna hamnar tyvärr här nere. Det känns som att det konstant är stökigt här hemma och det beror såklart på att vi har leksaker framme precis hela tiden! Trots att vi nu bor i ett hus med betydligt fler kvm än i lägenheten som vi tidigare bodde i känns det som att vi knappt har någon plats, hur är det möjligt liksom? Jag funderar på att beställa lekpåsarna på bilden, dock hade jag velat ha två stora påsar istället för tre påsar i olika storlek…

One comment on “Funktionella inredningsdetaljer

  1. Så roligt, jag köpte de påsarna till V han har en på sitt rum och de andra i vardagsrummet till sina leksaker, han älskar att åla fram till dem och välta ut sina leksaker och sitt lego! Det är ett bra köp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.