Pärlprydd cardigan

 

En cardigan med pärlor livar upp vilken vardagsoutfit som helst! Jag är verkligen svag för detaljer när det kommer till outfits, de gör så himla mycket! När vi var på LEO’s Lekland och firade Ludwig förra veckan bar jag denna outfiten, så himla skön men ändå stilfull! Skjortan kommer från Mos Mosh och koftan är från Zara precis som jeansen.

Idag ska jag till bästa Laila på Xperience och äntligen fixa håret, jag finner inga ord för hur skönt det ska bli! Det har gått på tok för lång tid sedan senaste färgningen och de grå hårstråna riktigt lyser längst med benan, är det någon mer än jag som känner sig ofräsch så fort de där förbaskade silvriga stråna skymtar till? Jag kan tänka mig att det är enklare som blond för där syns det inte lika tydligt när man börjar få gråa hår, på mig som är mörk syns det direkt!!

Nåväl, jag kommer hur som helst att klippa av håret denna gången! Jag fegade ju ur sist och gjorde istället en färgförändring och gick åt det koppriga hållet, jag har trivts sådär med koppriga toner och nu känner jag för att tona ner dem och samtidigt klippa håret till nyckelbenslängd! Om jag ska vara ärlig så beror det på att jag inte orkar fixa mitt hår, det tar så förbaskat lång tid varje gång jag ska föna det så istället blir det att jag bara sätter upp håret i en trött hästsvans. Min förhoppning är att jag ska känna att jag orkar fixa håret lite oftare samt att det kommer bli mer frisyr av det hela, samtidigt vet jag att risken för att jag inte ska trivas i den längden är ganska stor men då får jag bara låta håret växa ut igen tänker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.