Fina bebiskläder till pojkar

-inlägget innehåller affiliatelänk-

Ni finner tröjan här (klick)

 

Vi ska alldeles strax bege oss till barnmorskan, det är dags för 1års-kontroll med tillhörande vaccination. 1 år, jag kan inte förstå att Ludwig har blivit så stor! Han har dessutom vuxit så mycket på sistone och vi har så smått börjat att arkivera storlek 80, nästa storlek är 86 och den är väl fortfarande lite för stor i vissa märken (det skiljer ganska mycket i storlekar mellan olika varumärken) men vi behöver helt klart uppdatera garderoben. Visst ni om att Cubus har bebiskläder? Jag surfade runt lite på nätet och trillade in på deras sida och fann denna ursöta tröjan, den måste Ludwig ha!! Annars köper vi ganska mycket kläder på H&M för tillfället, Newbie har ju varit favoritmärket ett bra tag men jag tycker inte de får in så mycket nytt så jag känner mig lite trött på deras kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.