Frisörbesök på Xperience – Lailas Luxury Salon

Nu när mannen varit hemma i några veckor har jag passat på att försöka få lite egentid så fort tillfälle getts och herre min gud så skönt det har varit. En dag åkte CJ och Ludwig hem till svärföräldrarna och då hade jag en heldag här hemma, jag satt vid datorn och fixade i timmar och verkligen njöt av att få vara helt själv. Ett par dagar har jag varit iväg på spinning och häromdagen hade jag bokat in en klipptid, som jag njöt av att bli ompysslad av Laila. Redan innan jag kom dit hade jag beslutat mig för att klippa av håret och när jag berättade för Laila sken hon upp som en sol och var helt med på noterna! Hon föreslog bland annat att jag skulle klippa med lite lutning framtill och det blev så himla snyggt! Känslan av att bli av med det långa håret var ljuvlig, jag har ju funderat på detta länge så jag hade nog hunnit bearbeta förändringen innan den faktiskt inträffade för nu känns det som att jag alltid haft denna längden på håret.

Vi färgade såklart även håret och Laila la en mörkare bottenfärg eftersom jag trivs bäst i mörkt, sen tonade hon även ner de koppriga slingorna som vi gjorde sist. Det krävs ju ett par tvättar innan man ser den slutliga färgen men än så länge älskar jag det! Jag tänkte att jag skulle knäppt av ett par bilder på frisyren igår men det ösregnade precis hela dagen så det blev inte alls bra men idag ska jag försöka få till några bilder och visa er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.