New hair, because I do care

Wow, vilken lättnad det var att klippa av håret!! Jag trodde först att jag skulle ångra mig efteråt men jag har nog hunnit bearbeta förändringen i mitt huvud så länge så det blev istället ren och skär lättnad när jag såg längderna trilla ner på golvet. Förra gången jag var hos Laila fegade jag ur eftersom hon som frisör tyckte att det tog emot att klippa av ett så långt, fint och tjockt hår. Den här gången var jag dock helt säker på mitt beslut och jag har inte ångrat en sekund, sen får vi se hur jag känner om en månad eller så. Jag är hur som helst så otroligt nöjd med både färg och klippning, Laila kan verkligen båda delar och jag känner mig helt trygg i hennes händer.

Bilderna knäppte jag av igår innan jag for in till stan för att ta en fika med Anna och Helen från Newhouse och vädret var allt annat än fotovänligt, håret blåste till höger och vänster och ljuset var inte alls på vår sida men jag ville i alla fall visa er hur frisyren ser ut. Imorgon ska jag möta upp min fina vän Louise och då tänkte jag ge mig in på att locka håret för första gången med denna längden, det ska bli så spännande att se resultatet.

2 comments on “New hair, because I do care

  1. Superstiligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.