Monstera – en växt som skyddar perfekt mot insyn

I helgen köpte vi en ny blomma, en Monstera! Jag har länge velat ha en sådan växt så nu när vår fikus hade gjort sitt och kastat in handduken var jag snabb med att byta ut den mot just en Monstera! I och med vi har så stora fönster, samt ingen spröjs, blir det väldigt mycket insyn så vi behöver växter som kan fylla upp fönstren lite. Jag tycker det där med växter är så svårt, vi skulle egentligen köpt ytterligare två men jag fick beslutsångest och kände att vi tills vidare får nöja oss med en ny växt. Om ni har några tips på lättskötta växter som fyller ut fönstren får ni gärna skriva en liten kommentar…

Detta rummet går verkligen i olika nyanser av blått och grönt, ljusstaken har fått nya fina ljusblå handstöpta ljus och filten gav vi till oss själva som en liten julklapp. Jag älskar verkligen färgkombinationen i denna filten, ni finner den här (klick). Jag känner dock att vi behöver fler filtar, typ en till varje soffa, dels för att det gör mycket till inredningen men även för att jag alltid bäddar ner mig i filtar när jag sitter i sofforna så jag får alltid springa och hämta denna när jag byter plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.