Sammet, mocka och silke

Idag kommer svärföräldrarna hit kring lunchtid och passar Ludwig, oj vad jag önskar att de samt mina föräldrar bodde närmare så att man kunde få barnvakt mer spontant i veckorna. Idag ska jag först och främst passa på att köra ett spinningpass sen har jag även lite ärenden som jag ska springa och sist men absolut inte minst vankas det Galamiddag hela kvällen lång, det ska bli så kul att klä upp sig lite (om jag kommer nu i klänningen som jag hade tänkt bära) och träffa kollegorna! Jag lovar att uppdatera er på Stories så håll utkik på Instagram!

Cardigan: Stenströms / Scarf: Stenströms / Blus: Rosemunde / Byxor: Newhouse / Stövletter: Footlight

En outfit som jag bar förra veckan, nu syns det inte så tydligt på bilderna men byxorna är i sammet! De är verkligen så himla coola och piffar upp vilken outfit som helst, jag har blivit så mycket bättre på att mixa och matcha olika material!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.