Idag vankas det 1års kalas

Ledsen för dålig uppdatering men jag har bokstavligen haft fullt upp, dagen efter Galafesten (jag hade så roligt denna afton) myste jag bara med den här lilla killen precis hela dagen. Jag passade på att sova middag med honom och verkligen vara närvarande precis hela tiden, han är inne i en sån mysig fas och tycker om att både kramas och pussas. Han säger numer även ”Mamma” väldigt tydligt och man märker att han förstår innebörden av ordet, alltså jag smälter!! Nu ska vi bara lära honom att säga ”pappa” också! När vi frågar vart lampan är så tittar han upp i taket, pekar och säger ”dääääär”, alltså hur gulligt? Jag lyckades fånga honom på bild när han visade vart lampan är häromdagen! Här är han nybadad och myser i sin morgonrock som han fick av mormor & morfar i julklapp, så himla gullig! Jag fick även frågan på Instagram ifall Ludwig använder napp och det gör han när han sover, åker vagn, bil eller när det är dags att komma till ro annars är han nappfri. Det är så skönt för det är inte så att han själv efterfrågar nappen eller blir arg när vi tar den…vi använder Esska’s nappar som har en liten urgröpning för tungan och Ludwig gillar dem supermycket. Han började dock använda napp först efter att jag slutat amma honom, innan dess vägrade han allt annat än bröstet. Hade jag vetat detta så hade jag helt klart introducerat både napp och flaska redan på BB!

Idag vankas det 1års kalas för Ludwig och jag ägnade hela gårdagen åt att handla till vår lunchbjudning, fixa med tårta, städa här hemma och slutligen även pynta middagsrummet så att det tydligt syns att det vankas barnkalas. I år blir det bara våra familjer som kommer, nästa år får han ett riktigt barnkalas med alla hans vänner. Alltså pynt gör så himla mycket, jag tänkte fotografera allt innan gästerna kommer så det kommer uppdateringar! Nu måste jag kicka igång dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.