”Paisley perfection” från H&M

Min klädstil består egentligen av en renodlad klassisk garderob men ibland när jag springer på utstickande plagg som dessa kan till och med jag haka på en och annan trend! Det var för något år sedan som jag bokstavligen föll pladask för just pyjamastrenden med det iögonfallande mönstret, då var det en blommig kostym från Zara som fick följa med mig hem och den har använts flitigt sedan dess! Det kan vara de absolut skönaste plaggen, som samtidigt ger ett dressat intryck, som finns i min garderob och nu har alltså den där pyjamasen fått konkurrens i form av en paisley-mönstrad variant från H&M. Till sommaren är det framförallt skönt med sådana här outfits och denna ser jag fram emot att använda vid flertal såväl lite mer ”casual” som festligare tillfällen, skynda och fynda för den finns ute i butik nu!

På dessa bilderna kom förresten min nya frisyr till sin rätt! Jag har insett att jag har fått lite mer självfall med åren, eller egentligen är det precis som att mitt hår bak i nacken har blivit vågigt och trots att jag plattar håret noga lyser ibland de där vågorna fram vilket jag inte alls gillar men denna dagen såg jag till att platta håret extra många gånger och det ser ut som att jag lyckades få bort vågorna.

Nu till bilderna, jag är så himla nöjd med denna fotograferingen. Det är nämligen lättare sagt än gjort att knäppa av bilder där man undviker konstiga miner, blundar eller plötsligt råkar framhäva en dubbelhaka som ser allt annat än trevlig ut på bild! Utöver det ska man hitta en location som gör sitt till bilden och helst ska man ha lite koll på ljussättning för att inte tala om kemin som ska stämma mellan dig och fotografen. Det sistnämnda är så otroligt viktigt när man ska bli fotograferad för även om du är van vid att stå framför kameran så blir det så mycket enklare att vara avslappnad om fotografen är lättsam och får dig att känna dig bekväm. Det var första gången som jag fotade med Hanna och jag blir rent lycklig över hur väl allt stämde på direkten, vi hade samma tänk kring hur vi ville ha bilderna och hon hade verkligen förmågan att knäppa av bilder i rätt ögonblick. Jag hoppas innerligt att vi får tillfälle till att fotografera fler gånger och om ni är på jakt efter en fotograf så kan jag varmt rekommendera Hanna!!

Foto: Hanna Ågren

2 comments on “”Paisley perfection” från H&M

  1. Så bra jobbat av dig och det var riktigt kul!

    • Tack detsamma fina, hoppas hoppas vi kan ses snart igen och fota lite nya outfits! Det var så himla kul!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.