Babyshopping

-inlägget innehåller affiliatelänkar

1.här (klick)  /  2.här (klick)  /  3.här(klick)  /  4.här (klick)

Idag njuter jag till fullo av att bara vara hemma och ta hand om min lilla Ludwig, vi har redan hunnit med en lång promenad och sen har han fått bada vilket han älskar att göra. Nu sitter han och äter lunch och snart tänkte jag också äta och fixa till mig lite innan vi åker in till Emporia en vända, shopping står på agendan!! Ludwig behöver i princip en helt ny garderob och jag har redan spanat in en del nyheter på webben, som tex dess ljuvliga plaggen från Cubus. Jag såg att även Newbie har en hel del nyheter som jag tänkte sätta tänderna, jag har inte alls varit sugen på att köpa kläder till Ludwig den senaste tiden men nu när vårnyheterna trillat in har suget kommit tillbaks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.