Fredagskänslan är på topp!!

Alltså dessa bilderna, man riktigt ser i blicken hur busig han är!! Ludwig kan vara världens mest fotograferade 1-åring, haha! Nåväl, när jag börjar jobba kommer det bli långt ifrån så är frekvent bilddokumentation så jag får passa på!

Tänk att det är helg igen, tiden har aldrig gått så snabbt som den gör nu! Kanske för att jag är inne i ett riktigt flow när det gäller mina och Ludwigs rutiner, vi har så mysigt om dagarna. Trots sömnbrist har jag haft så mycket energi på sistone så jag får massor gjort under dagarna och då mår jag som bäst! Idag ska vi möta upp Linda och Adrian, vi tänkte fotografera någon outfit och sen skulle jag tippa på att det blir en fika. Jag har även lite ärenden på Emporia som jag måste hinna med och sen är det fredagskväll, visst är det något visst med fredagar? Imorgon ska vi på examensfest för min kusin som numer kan titulera sig sjuksköterska, så himla grymt av henne. Sjuksköterskor kan vi ju aldrig få nog av och här i Malmö verkar det till och med vara brist på dem! Jag beundrar de som väljer att jobba inom vården, så oerhört viktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.