Snygga outfits till pojkar

Det blev en del shopping i veckan, jag åkte ju in till Emporia (jag älskar verkligen att ha nära till detta köpcentra) för att köpa en helt ny garderob till Ludwig och jag kom hem med plaggen på bilden ovan! Ludwig är påväg att växa ur storlek 80 samtidigt är storlek 86 fortfarande lite för stort så han befinner sig i en mellanstorlek. Jag längtar tills han kommer i de nya kläderna, oftast är det tröjan han slabbar ner så jag köpte ett par chinos som han kan matcha till de tre ovandelarna. Sen har han dessutom de söta hängselbyxorna som han bar på Nyårsafton som även de matchar ovandelarna jag köpte. Jag försöker att tänka i outfits när jag köper kläder så jag undviker ”uddaplagg” som är svåra att matcha, har haft några sådana som helt enkelt inte har använts så flitigt på grund av det.

Kläderna på bilden nedan fick han i julklapp och födelsedagspresent av sina far- och morföräldrar, jag älskar verkligen den grå koftan som han redan har böjas att använda ibland och den blå tröjan är ju också så himla söt. Tröjan med trycket är väl inte riktigt min smak men samtidigt tänker jag att som barn är det säkert sådana plagg som man själv gillar så det är bra att han får lite variation i sin garderob. Nu är han på god väg till en helt ny garderob, tror jag kommer behöva köpa en ny jacka också som han kan ha när det blir för varmt med vinterjackan.

One comment on “Snygga outfits till pojkar

  1. Åh vad kul med inlägg om barnkläder! Så kul med barnklädesinspiration. Vår kille på 10 månader är mellan storlek 74 och 80, så börjar bli dags att införskaffa lite mer i storlek 80. Tycker det är så kul att spana in nya outfits, och som du säger är det bra att införskaffa kläder som man kan matcha med varandra. Har ni något favoritmärke? Hur lång är Ludwig och hur mycket väger han nu? Vår kille är 73 cm och väger 9 kg, tycker att många kläder är så stora i midjan om de ska passa i längd, men så är ju vår kille ingen knubbis, hade vart bra med ett märke som är för små som inte är så runda:)

    Som vanligt lika kul att kika in på din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.