the Frame

Jag minns inte om jag hunnit visa er bilder efter att tv:n kom på plats i vardagsrummet på nedanvåningen? Vi passade ju på att köpa ”the Frame” på kampanj strax innan jul och jag är så himla nöjd med resultatet! Jag älskar att den är designad som en tavla och att den får agera som just det när man inte har den igång, det finns flera olika motiv att välja emellan. Vi hade dock ingen aning om att det dessutom finns ett urval som kostar pengar, vi har valt en gratisversion för det känns ju lite onödigt att betala en månadspremie för en tv-bild! Via Netflix kan man även spela upp en ”öppen eld” som jag brukar ha igång när vi har gäster, så mysigt!

Nu när vi fick tv här nere har vi helt plötsligt börjat hänga här om kvällarna och det gillar jag, innan satt vi alltid på ovanvåningen. Detta rummet känns mer och mer klart, i veckan köpte jag ett par nya kuddfodral och det blev så fint! Jag har nog även beslutat mig för att hänga upp vårt bröllopsfoto på väggen bakom den högra soffan, det var ju ett tag sedan jag framkallade det nu och hittills har det tillfälligt stått på skänken i matrummet. Det tar sin lilla tid innan man ”känner in” ett rum och nu tror jag att jag vet vart jag vill ha det!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.