Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min kära makes födelsedag!!

Min stora trygghet i livet!! Pappan till mitt barn och han som jag valt att spendera resten av mitt liv med, tänk att vi är en liten familj! Ibland får jag allt nypa mig själv i armen för det känns så overkligt att vi är ”där i livet” som man själv minns att ens föräldrar var en gång i tiden, då kändes de så otroligt vuxna men nu när vi själv är här känner man sig inte alls lika gammal som man upplevde sina föräldrar. Haha, så märkligt!

Hur som helst, idag har jag och Ludwig sprungit massor med ärenden för att fixa inför middagen som jag tänkte ha klar tills när maken kommer hem ikväll. Givetvis blir det även en smaskig efterrätt och paket med tillhörande skönsång. Vi bestämde igår att vi firar på kvällen istället för att försöka smyga upp på morgonen och gratulera som vi har gjort tidigare år, vi är alldeles för trötta för det! Livet som småbarnsförälder!!

Till middag kommer det serveras saffransfisksoppa och sen har jag varit borta på bageriet och köpt ett trevlig bröd, jag tänkte även att vi skulle njuta av ett glas vin till middagen för att lyxa till det lite extra. Givetvis flaggas det en dag som denna och nu när jag dukade bordet insåg jag att jag glömde ta fram flaggan när Ludwig fyllde år, jag som tänkte att det skulle bli en tradition att plocka fram den vid födelsedagar så det grämer mig lite men jag får helt enkelt komma ihåg det tills nästa år. Jag passade även på att återanvända ballongerna från Ludwigs kalas så det går väl knappast att ta miste på att det vankas en födelsedag här idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.