Den klassiska kontors-looken

Nu är det snart dags för mig att inta kontors-looken igen, det är slut på att gå omkring i träningskläder dagarna i ända och dags att börja planera mina outfits igen. Trots mammaledigheten har jag hållit igång min ”outfit-kategori” här i bloggen och med jämna mellanrum klätt upp mig för en arbetsdag på kontoret, jag gillar ju att klä upp mig så det hade varit svårt att helt låta bli under denna tiden. Samtidigt har jag älskat att bara kunnat ta dagen som den kommer och inte behövt göra mig iordning varje dag, fått lov att sätta mina och Ludwigs egna rutiner som har inneburit allt från långa dagliga promenader (ibland två om dagen) och lek varvat med ärenden och hemmafix. Jag älskar ju att ro om vårt lilla hus så för mig har det aldrig känts ensamt de dagar som vi inte har träffat andra människor, jag har alltid så mycket att göra så dagarna har bokstavligen flugit iväg.

Nåväl, nu till min outfit! Det här är en klassisk kontors-look som jag allra helst går klädd i under en arbetsdag! Bekväma vida byxor med hög midja, en löst sittande silkesblus, kavajen som verkligen gör sitt till outfiten samt ett par bekväma klackar som man utan problem kan gå i hela dagen. Genom att hänga av sig kavajen får man en mer avslappnad men ändå tillräckligt dressad look, jag älskar det feminina i silkesblusar och är på jakt efter flera! Likaså vill jag hitta en och annan nyhet när det kommer till min kavajsamling som ändå har kommit till att bli ganska stor vid detta laget, det ska bli så kul att börja använda dem igen! Någon uppdatering på skofronten vill jag också göra, nu längtar jag efter att bära vårskor och tänker mig några snygga loafers samt ett par nya klackar.

Kavaj: MosMosh (finns på rea nu) / Blus: Filippa K / Byxor: Zara / Skor: ATP Atelier

Den här outfitsessionen knäppte duktiga Hanna av sist vi träffades, vi effektiviserade rejält och hann med hela tre outfits på vår första fotodejt! Jag är precis lika nöjd med dessa bilderna som jag blev med de förra, hon är verkligen så duktig och jag är imponerad över hennes fotoöga! Det är faktiskt en konst att knäppa av bilder i rätt ögonblick och att ha förmågan att se vilka vinklar som gör sig på bild!

Foto: Hanna Ågren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.