Morgontofflor för frusna fötter

Är det någon mer än jag som konstant är frusen om fötterna? Jag går omkring i mina morgontofflor dagarna i ända och därför blir de också otroligt slitna efter ett tag, efter ett år behöver jag definitivt byta ut dem så därför är det en klockren julklapp att önska sig när man inte kommer på något annat. Jag vet inte hur många morgontofflor jag har fått i just julklapp men det här året blev det inga så jag blev rent lycklig när jag fann dessa på rean! Bästa känslan när man kan kasta ut de gamla och ersätta dem med ett par nya fräscha! Jag tror bestämt att jag även behöver en nättare version som man kan ha på sig när man har gäster här hemma, har sett att Flattered har en del fina.

Jag kom precis hem från 1,5h promenad och har hoppat i mina Shepherd, lunchen står på spisen och Ludwig sover fortfarande!! Jag vet inte vad det är med honom idag för han somnade som vanligt två sekunder efter att jag började rulla vagnen och nu har det snart gått 2h och han har fortfarande inte vaknat, bara inte han håller på att bli sjuk! Skulle vara lite typiskt efter första besöket på Förskolan! Idag ska jag skriva en lista på allt jag vill få gjort under min sista månad som mammaledig, jag har ju massor med projekt kvar så nu gäller det att prioritera!! Imorgon åker jag och Ludwig hem till mamma, på kvällen ska jag hänga med Per och på lördagen vankas det barndop för mitt kusinbarn Elsie. Hur sött namn är inte det?? Den här gången följer inte mannen med så det ska bli intressant att se hur bilfärden går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.