Home sweet home…

Nu är jag hemma efter en liten minivisit i Sölvesborg där huvudsyftet var att gå på mitt kusinbarns barndop,  jag passade på att åka hem en dag tidigare för att spendera lite tid med mamma och fredagskvällen tillsammans med min killkompis Per som jag träffar allt för sällan. Jag och mamma lunchade på stan och for även ut till Kappahl som tydligen har öppnat i lilla Mjällby, givetvis gick vi inte därifrån tomhänta så nu har Ludwig fått sig ännu en uppdatering i klädkammaren. Det är storlek 86 som gäller nu men än så länge är den storleken något för stor så jag ser fram emot att han växer ikapp snart för nu har han samlat på sig så många fina outfits.

Ludwig fick stanna hemma hos mamma när jag for ut till Per och de hade haft så mysigt tillsammans, Jocke var nämligen på jobbresa i Umeå så Ludwig fick lite egentid med sin mormor samtidigt som jag fick en barnfri kväll. Jag hade även planerat att få lite assistans under natten så jag och min kära mor hade bestämt att vi båda skulle sova i dubbelsängen på ovanvåningen (och Ludwig i resesängen bredvid) så att även hon kunde rycka in ifall Ludwig skulle vakna till men alltså det tog femton minuter från det att vi gick och la oss innan mamma hade däckat och började snarka något så kopiöst att jag inte kunde somna. Haha, så där låg jag med en bebis som för en gång skull inte hade vaknat innan jag själv skulle lägga mig (jag testade att ”nattmata” honom vid halv elva, dvs mata honom medan han sov och det verkade funka för han sov fram tills klockan 04:00 utan att vakna en enda gång) och kunde inte sova på grund av en snarkande mamma.  Vid ett gav jag upp och väckte mamma så hon var så söt och gick ner i gästrummet och la sig så den där ”assistansen” som jag tänkte ta hjälp av brann helt enkelt inne. Jag fick dock lite sovmorgon för mamma gick upp och tog Ludwig vid sju när han inte längre ville sova! Inatt ser jag fram emot att överlåta nattpasset till maken som måste vara fullkomligt utvilad efter att ha fått en hel natts sömn utan ett endaste avbrott…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.