Ludwigs lekhörna

Min blogg har visst legat nere idag, det var tydligen något tekniskt fel hos leverantören som jag har mitt webbhotell hos! Jag som hade tänkt skriva några rader om behandlingen jag var på igår men det får helt enkelt bli ett inlägg senare i veckan vilket kanske till och med passar bättre för då hinner jag knäppa av bilder på utfallet, just nu ser jag inte klok ut men inom en vecka ska det inte finnas några sken av behandlingen kvar så jag får försöka hålla mig inomhus fram tills dess. Haha! Sen tar det upp till 3 månader innan man ser det slutliga resultatet så jag får helt enkelt uppdatera er efter det…

Vi ska alldeles strax slå oss ner i soffan och se en film så jag tänkte bara snabbt visa er det söta köket som Ludwig fick av sin farmor & farfar i födelsedagspresent! Än är han lite för liten för att leka med det men han står där flera gånger per dag och bankar med diskhon som till vår stora fasa går att lyfta ur, tro mig det låter som ett helt trumset när han bankar det upp och ner eller kastar det i golvet vilket också verkar vara en favoritsysselsättning!! Den söta lekpåsen köpte jag på H&M Home och herre gud vilken praktisk påse, här skyfflar jag i alla Ludwigs leksaker varje kväll så att det ser någorlunda städat ut här nere. En sådan lekpåse är med andra ord ett måste!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.