The Mouse chair

När Ludwig fyllde år fick han pengar av mormor & morfar till att köpa ett skrivbord och en skrivbordsstol, anledningen till att han fick pengar var för att vi inte kunde bestämma oss för vilket skrivbord vi tyckte passade bäst till hans rum. Valet stod mellan detta från Nofred, Little Architect från Fermliving samt Plantoys! Jag gillar alla tre alternativen så det var ett svårt val men när butiken Infant & Toddler här i Limhamn hade 20% på hela sortimentet tog jag maken under armen och just där och då beslutade vi oss för att detta blev finast, jag har inte riktigt bestämt vart i rummet det ska stå men tills vidare har jag placerat det här. Nu i efterhand inser jag dock att jag vill ha en stol till på andra sidan!

Imorgon kommer min kära mamma hit igen, hon ska redan nu opereras för åderbråcken på det ena benet. Jag är så himla spänd på resultatet och håller alla mina tummar för att det kommer bli bra, jag följer med som stöttepelare och jag tänkte även passa på att dokumentera lite från operationen så att jag kan återberätta hur det går till. Nej, nu ska jag snart ut på en promenad med en väninna som ganska nyligen flyttat hit till Limhamn, så kul för hennes son är bara drygt ett år äldre än Ludwig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.