Klassisk look

Det är precis så här som jag trivs allra bäst att gå klädd, i klassiska plagg från topp till tå! Plagg som sitter smickrande på kroppen och som har raka snitt, färger som viger sig väl tillsammans och inte sticker ut samt klackar som både ser bekväma ut och som faktiskt är sköna att gå i. Det var några veckor sedan Hanna tog dessa bilderna på mig och nu när jag skriver inlägget inser jag att jag behöver fotografera fler looks för detta är de sista outfitsbilderna jag har på lager. Haha, livet som bloggare!! Jag var faktiskt en vända på Emporia igår och införskaffade mig två nya byxor inför min jobbpremiär, jag har ju blivit lite smått förälskad i byxor med högre midja och behövde fylla på lagret. Jag hittade ett par vida beiga byxor samt ett par snäva rutiga byxor från Zara, förhoppningsvis hinner jag fotografera dem redan i helgen så jag kan visa er. Älskar när jag hittar billiga byxor som faktiskt inte ser så billiga ut, jag har ju alltid problem med att hitta byxor som sitter smickrande för när det gäller många varumärken så är deras minsta storlek alldeles för stora för mig.

Foto: Hanna Ågren (jag önskar att jag hade haft en Hanna som kunde fotografera alla mina outfitsbilder, det blir ju så mycket bättre och genomtänkta bilder då)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.